Kemaskini terbaru: October 19, 2008

Kategori

 

 

  • Arkib

  • Hebahkan

  • Langgan berita

  • Ulasan Terkini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soal Selidik Bengkel ASASI (1)

Terlebih dahulu ASASI mengucapkan terima kaseh pada para peserta yang telah menghadiri Bengkel ASASI (I) yang dianjurkan di ATMA, UKM baru-baru ini. Bengkel yang melibatkan 20 peserta, meskipun kurang dari jumlah sasaran awal, telah mendapat reaksi lisan yang positif. Walau bagaimanapun, pihak ASASI ingin merekodkan segala ulasan, kritikan dan cadangan mengenai bengkel tersebut dalam bentuk yang lebih konkrit lagi bagi memperbaiki segala kekurangan yang ada. Sehubungan dengan itu, adalah amat diharapkan agar para peserta yang telah menghadhiri bengkel tersebut dapat mengisi borang soal selidik yang dilampirkan di bawah supaya program-program ASASI pada waktu akan datang akan dianjurkan dengan lebih baik lagi. Sekian, terima kaseh!

1 Komen

  1. Salam

    Maaf kerana tidak dapat menghadiri bahagian kedua, iaitu selepas waktu rehat. Secara keseluruhan adalah satu usaha yang murni.

    Terima kasih.

 

----

Nota: Kami ucapkan terima kasih atas semua komen yang diberikan. Dipohon gunakan ejaan yang betul. Elakkan memberi komen yang menyentuh sensitiviti, mengelirukan, atau yang tidak jelas maksudnya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *